Nettseminar

Elektronisk signatur i SharePoint

6. mai 2021 10:00 Europe/Oslo

Elektronisk signering i SharePoint

Elektronisk signering av dokumenter har forenklet og effektivisert arbeidet rundt signering for svært mange bedrifter. Det finnes mange gode løsninger for dette.

Med flere brukere på hjemmekontor har behovet for gode løsninger økt. Med en integrasjon i SharePoint har elektronisk signering blitt enda enklere. 

I dette webinaret vil Signicat, en av nordens ledende leverandører av elektronisk signering, gi oss et overblikk, innblikk og kanskje et fremtidsblikk, på elektronisk signering. 

I tillegg vil vi vise løsningen som Contesto, i samarbeid med Signicat, har laget for å forenkle signeringsprosessen direkte i SharePoint. 

Les mer om løsningen her.

Håvard Wilhelmsen Degnes

Head of Customer Development, Contesto AS

Håvard Wilhelmsen Degnes er Head of Customer Development i Contesto.

Håvard har jobbet med dokumenthåndtering og kunderelasjoner i Contesto i en årrekke, og bistår daglig våre kunder med å utvikle en mer effektiv og smartere løsning.

John Erik Setsaas

VP of Identity and Innovation, Signicat

John Erik Setsaas er VP Identitet & Innovasjon hos Signicat, og har over 25 års erfaring med digital identitet, og er en erfaren foredragsholder. Han har hold innlegg og deltatt i diskusjoner på en rekke konferanser rundt om i verden, inkludert Money20/20 Europe, Digital Finance World, Mobile World Congress, Trustech, eiC og FinTech Connect.

Før han begynte i Signicat, var han Chief Development Architect for SAP Identity Management, og underviste i elektronisk handel, digital identitet og sikkerhet på universitetet i Sørøst-Norge (tidligere HIBU) på Kongsberg.

Han er styremedlem i EEMA, Europas ledende tenketank for digital identitet, og har blitt tildelt EEMA Lifetime Achievement Award.

Dette nettseminaret er over.