Webinars

Decisiv - søk og finn

66 views
27. september 2021

Bedriftens innhold, informasjon og kompetanse er kanskje det mest verdifulle vi har. Dessverre, etter hvert som flere og flere data lagres, blir de spredt over hele virksomheten - noe som gjør det vanskelig å få tilgang til og orientere seg i det du trenger. Å finne rett informasjon blir svært utfordrende.

OpenText ™ Decisiv ™ gir en enkelt, enhetlig måte å søke på tvers av alle informasjonskilder - inkludert Exhange, SharePoint, Teams, eDOCS, SAP, ContentSuite ++. 

Decisiv bruker dataanalyser og maskinlæring for raskt å finne relevante dokumenter, saker og innhold. Den treffer automatisk søkeordene med konseptuell analyse og sofistikert filtrering, og gir et mer komplett og praktisk sett med resultater.

Nøkkelegenskaper

  • Virksomhetssøk - En samlet, enhetlig måte å søke på tvers av alle informasjonskilder.
  • AI og maskinlæring - Ustrukturert dataanalyse og maskinlæring for å nå automatisk utover søkeordene for mer fullstendige og handlingsrike resultater
  • Prediktiv forskning - Systemet lærer kontinuerlig av de valgte resultatene for automatisk å vise mer relevant innhold fra alle datalagrene dine